2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Kandidatas į Palemono seniūnaičius

Publikuota Kaunotautininkas.lt
 Tadas Pauža
2014 m. kovo 04 d. 18:45

SENIŪNAIČIŲ RINKIMAI 2014
TADAS PAUŽA
Kandidatas į seniūnaičius Petrašiūnų seniūnijos
PALEMONO seniūnaitijoje
LAIKAS POKYČIAMS – ATEIKITE BALSUOTI!
 
Gimiau ir gyvenu Palemone, esu Jūsų kaimynas, todėl man taip pat, kaip ir Jums rūpi Palemonas. Todėl visus kviečiu aktyviai dalyvauti Palemono bendruomenės gyvenime bei valdyme ir palaikyti mano kandidatūrą seniūnaičių rinkimuose. Turėkite savo atstovą seniūnijoje!
 
KAS YRA SENIŪNAITIS?
 
Seniūnaičių pareigos suteikia teisę atstovauti seniūnaitijos gyventojų interesus seniūnijoje, savivaldybės institucijose ar valstybės įstaigose. Seniūnaitis turėtų skatinti gyventojus aktyviai dalyvauti bendruomenės veikloje bei informuoti vietos savivaldos institucijas apie seniūnaitijoje esančias problemas bei padėti tas problemas spręsti. Seniūnaitis dirba visuomeniniais pagrindais negaudamas už tai atlygio ir yra renkamas 3-jų metų kadencijai.
 
PAGRINDINIAI MANO TIKSLAI:
 
Deramai atstovauti Palemono seniūnaitijos gyventojų interesus seniūnijoje, nežiūrėti pro pirštus į seniūnaičio pareigas.
Stengsiuosi įtraukti kuo daugiau palemoniečių į aktyvią veiklą, gerindamas pačių gyventojų gerbūvį, vykdydamas diskusijas auditorijoje aktualiais klausimais, rengdamas ataskaitas už padarytus darbus.
Glaudžiai bendradarbiauti su kiekvienu Palemono gyventoju, spręsti problemas (ypač Palemono gatvių klausimu), priimti palankiausius sprendimus bendruomenei. Sieksiu, kad Petrašiūnų seniūnas, mums, Palemono gyventojams pateiktų ataskaitas, kaip efektyviai yra panaudojamas biudžetas.

APIE MANE:
 
Vytauto Didžiojo universitete esu įgijęs vadybos ir verslo administravimo bakalauro laipsnį. Šiuo metu vadovauju įmonei. Laisvalaikiu sportuoju, žaidžiu krepšinį, domiuosi politika ir kultūra.
 
Balsuoti galima Petrašiūnų seniūnijoje adresu: R. Kalantos g. 57, tel. 37 06 68
pirmadienį-antradienį, nuo 8 iki 12 val. ir nuo 12.45 iki 17 val.;
trečiadienį-ketvirtadienį, nuo 8 iki 12 val. ir nuo 12.45 iki 19 val.;
penktadienį nuo 8 iki 12 val.
 
Pagarbiai Tadas Pauža

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą