2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Padėka

Publikuota Kaunotautininkas.lt
Marius Jonaitis
2015 m. kovo 03 d. 17:20

Na  ką, baigėsi rinkimai, turime rezultatus ir galim daryti išvadas. Be abejo, visi jas pasidarys skirtingas, tad ir savo politinę ateitį turės labai skirtingą. Apžvalgą galėsiu padaryti vėliau, kai susikratys visa informacija, o dabar einu prie svarbiausio - padėkos.
 
Kaune manimi patikėjo 346 žmonės. Iš vienos pusės žvelgiant, tai tikrai nepakankamas rezultatas, bet kiekvienas toks balsas man, asmeniškai, yra labai brangus ir svarbus.
 
Noriu tarti nuoširdžiai padėkoti kiekvienam balsavusiam ir reitingavusiam.Tikiuosi visiems paspausti rankas gyvai bei padėkoti žiūrint jums į akis. Stengsiuosi dirbti daugiau bei tikrai nenuvilti jūsų man suteikto pasitikėjimo. Ir nesvarbu, jog negalėsiu jūsų atstovauti taryboje, bus dar tų rinkimų. Be to, naudingus darbus galima nuveikti ir nebūnant oficialioje valdžioje.
 
Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, jog mano rėmėjų gretose buvo politiniai kaliniai, pokario rezistentai bei žmonės, matę šilto ir šalto, tad atskiriantys tai, kas tikra ar dirbtina. Džiaugiausi visų rėmusių mane pastangomis. Žmonės buvo labai įvairūs, nuo darbininkijos iki akademinio sluoksnio. Tiek jauni, tiek ir garbaus amžiaus. Jūsų visų pasitikėjimas tik įkvepia man noro daugiau stengtis jūsų, Kauno ir Lietuvos labui.
 
Nuoširdžiai dėkoju ir iki susitikimo artimiausiuose darbuose!
 
Pagarbiai
Marius Jonaitis

1 komentaras:

  1. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti